HVAD ER TUMMERUM TILBUDSTURER?

Som navnet antyder er det gode tilbud, det er for dem, som gerne vil spare og afsted nemt.

Vores mission er at skabe en unik og anderledes oplevelse som skiller sig ud fra en ordinær oplevelse. Ikke mindst fordi du bliver overrasket over hvor du skal hen.

HVOR BLIVER JEG SENDT HEN?

Godt spørgsmål! Det kan vi jo desværre ikke fortælle dig, for så ville alt spændingen være forsvundet. Men vi håndplukker de bedste steder, hoteller, lokationer, aktiviteter og små perler rundt om i Danmark, som vi gerne vil have du skal opleve.

HVORNÅR OG HVORDAN?

Du køber en voucher hos os, Tummerum.dk og den kan du bruge inde for den periode som er angivet på hjemmesiden. Når du vil bruge voucheren inde for perioden, så ringer du blot til indkvarteringsstedet. Bare rolig. Efter betaling, modtager du en mail, som indeholder din destination og alt nødvendig information. Ellers er du velkommen til at kontakte os, hvis der er nogle spørgsmål.

HVAD HVIS JEG IKKE VIL DERHEN, HVOR I SENDER MIG?

Forhåbentligt er det ikke tilfældet. Vi ved, efter at have rejst og boet i hele Danmark, at rigtig mange byer har så utrolig meget at tilbyde. Vi holder et åbent sind/mindset og opfordrer dig til at gøre det samme. Vi er sikker på, at vi vil kunne tilbyde dig nogle skjulte skatte lige meget hvor du skal hen. Måske forelsker du dig i en by eller et sted som du ikke kendte til tidligere eller havde besøgt.

INKLUDERER MIT BUDGET TRANSPORT?

Nej, du skal selv sørge for transport – herunder selv dække udgifter til benzin eller andre transportmidler.

HVAD HVIS NOGET GÅR GALT MENS JEG ER AFSTED?

Vi er der for dig! Du er altid velkommen til at ringe og skrive, det meget vigtigt for os at du får den bedst mulige tur og hvis vi kan hjælpe med stort eller småt, vil vi hellere end gerne det.

Dog er det vigtigt at nævne, at det er din egen forsikring som skal dække evt. personskader eller ulykker som måtte opstå på turen. Både på dig selv eller på andre personer eller genstande. Det kan vi desværre ikke hjælpe med.

HVORDAN FUNGERER BETALINGEN?

Der betales online med kreditkort (Visadankort eller Mastercard).

KAN MIN REJSEMAKKER OG JEG BETALE SEPARAT?

Desværre, vi behøver én samlet betaling pr tur.

GAVEKORT OG GYLDIGHED

Du kan købe gavekort på tummerum.dk. Du skal være opmærksom på, hvad vores ture varierer prismæssigt, modtageren af gavekortet skal betale den eventuelle difference, hvis du giver et gavekort på mindre end det turen koster. Gavekortet er gyldigt i 2 år fra købsdatoen.

KAN MIT GAVEKORT REFUNDERES?

Desværre ikke. Gavekort kan ikke refunderes.